Tuesday, 1 January 2013

Waarom LED 3D-TV is het beste om te kopen


Beste koop led tv 2013In termen van prestaties de meeste kopers over de hele wereld de voorkeur LED televisie tegenwoordig en dat LED-3D-TV is het beste om te kopen, volgens vele reviews. In feite LED makers zijn het maken van grote investeringen in de markt als de markt is ongetwijfeld op zijn punt. Groeit snel de wil van toonaangevende merken, Samsung, Sony, Toshiba en LG hebben hun eigen cotta van het voorgaande jaar. Voorbeeld is dat Samsung's 2 miljoen koopt voor LED TV's van 2009 werd meer dan gewaardeerd met hun 2,9 m omzet als in 2009 eindigde. Indrukwekkend inderdaad! In feite Samsung bezit 63% van het marktaandeel, 27,9% marktaandeel voor Sharp. Ze hebben voorspeld dat in 2013 een totale verkoop van 156 miljoen verenigt van LED-TV zal worden verkocht aan de markt. Dat is de reden waarom veel andere merken zijn nu aan het veranderen hun koers van belang zijn voor LED LCD TV.

Verwarring echter gewekt als de LED-tv's waar gelanceerd. Toonaangevende merken zoals Samsung waar de beklaagde van reclame LED TV's die niet zijn LED-TV's in plaats dat ze blijken te zijn lcd-tv's. Het ding is, LED is een technologie term van verlichting normen aan LCD TV's. Dit betekent dat er een lcd-tv's die niet zijn uitgerust met een LED-paneel planken. LED-technologie kan in een vorm edge lit (ook bekend als tegenlicht). Edgelit technologie maakt het mogelijk om een ​​slanke behuizing te maken voor uw TV, het heeft LED-lampjes op de randen van het scherm waar de helderheid en donkerheid van het scherm varieert, het creëren van heldere beelden en levendige kleuren van bewegende beelden. Dat is waarom veel klanten de voorkeur aan deze LED LCD TV's te kopen, vanwege de uitstekende prestaties in vergelijking met andere 3D-HDTV in de markt.
beste koop led tv 2013
beste koop led tv

In vergelijking met de Cold Cathode Fluorescent Lamps (CCFL), LED-verlichting neemt minder ruimte en dus het creëren van een lcd-tv monitoren drie keer dunner dan voorheen. Niet alleen dat deze nieuwste technologie meer kleurenspectrum zichtbaarheid creëert duidelijker, zijn vermogen om het contrast aan te passen is automatisch indrukwekkend. Zelfs met die van kijkhoeken van een Plasma TV's boven.

Een andere factor waarom wordt het een top verkoper is zijn kracht besparende technologie. LED-verlichting verbruikt minder stroom in vergelijking met een gewone lcd-tv, verbruiken slechts 60% van het verbruik van de vorige LCD tarief. Dit komt door de kwikvrije LED's die niet hoeft veel energie lit. Plus-functies die zijn milieuvriendelijk en energiebesparing worden geïnstalleerd door de makers van LCD TV's. Voorbeeld is een Light Emitting sensor die licht energie detecteert en vermindert automatisch het TV set-up aan te passen aan de omgeving. In vergelijking met andere toonaangevende 3D-tv's, dit heeft echter een grote impact als je het vergelijkt Plasma's energiebesparing mogelijkheden.

Er zijn vele verschillende kenmerken van LCD TV's die een hogere waardering gekregen ook. Maar de belangrijkste kenmerken en toonaangevende eigenschappen van LED LCD TV's uit komen andere 3D-tv's die er zijn. Maar LED 3D TV is de beste om te kopen in termen van kwaliteit verstandig modellen en de kosteneffectiviteit van de technologie deze tv's.

0 comments:

Post a Comment