Tuesday, 1 January 2013

Beste Led Tv 2013 lcd vs led


Beste Led Tv 2013 lcd vs led: Kiezen tussen het LCD vs LED-televisie kan een overweldigende ervaring zijn als je niet precies weet wat je zoekt. Dit artikel is bedoeld om uw televisie shopping ervaring gemakkelijker een door uit te leggen belangrijkste verschillen in het LCD-scherm en de LED-TV's te maken.

Basis Technology Verschillen: De eerste materie die we zullen gaan over de verschillen in de basistechnologie achter elk type van televisie - niet moeilijk te begrijpen feiten. Lcd-televisie van vloeibare kristallen samengedrukt tussen twee glazen platen. Wanneer de stroom wordt toegepast op de kristallen wordt een beeld geproduceerd. Dunne TL-buizen van het licht een diffuse panel binnenkant van hen om het licht gelijkmatig te verdelen over het scherm, waardoor de productie van de afbeelding.

LED televisies ook gebruik maken van vloeibare kristallen, maar in plaats daarvan gebruik maken van een achtergrondverlichting opgebouwd uit honderden van LED-verlichting, in plaats van de tl-lamp gebruikt worden in een lcd-tv. Deze LED-lampen kan gelijkmatig verspreid over de achterkant van het TV scherm of ze kunnen worden gelokaliseerd aan de randen van het scherm, die zorgen voor een ultra dunne televisievormgeving.

Contrast Ratio Vergelijking: Als u zich zorgen maakt over details, moet het contrast ratio dient en de resolutie van worden overwogen. Algemeen, hoe hoger de contrastverhouding, hoe beter de beeldkwaliteit in scenes van licht en donker. Dit heeft echter meer te maken met de individuele tv-modellen in plaats van al of niet het is een LCD of LED televisie. Het is goed te merken dat de edge-lit LED-schermen minder dynamische contrasten dan hun verlichte versies hebben. Voor de beste resolutie, ga dan voor LED of LCD TV's met 1080p of hoger.

Bekijk Agles Tegenover: Voor zover kijkhoeken, de LED wint door een lang schot. Zittend op een scherpere hoek met een lcd-tv zal een merkbare gebrek aan contrast en levendigheid. Dit komt door het ontbreken van een centrale backlight verdeling als bij de LCD-televisie. Kleur kan eenvoudig worden aangepast aan beide soorten van televisies, hoewel LED-televisies hebben doorgaans een betere helderheid bron dan LCD's. Kijk voor LED-televisie met RGB LED of witte achtergrondverlichting voor het grootste kleurenschaal.

Motion Handling Beoordeeld: Als u van plan bent om veel aan sport te kijken op uw nieuwe tv, dan is de televisie in staat is om bewegingen te behandelen moet zeker worden overwogen. Laat je niet iets minder dan 100Hz, tenzij uw TV niet in staat zijn om vloeiend te behandelen snel bewegingen. Nieuwere technologie maakt 120Hz op zowel de LED of LCD, zodat zowel de mogelijkheid om beweging even goed verwerken. Er zijn tv's beschikbaar op dit moment met maximaal 240Hz. In de nabije toekomst, ik weet zeker dat dit aantal zal blijven stijgen.

Beste Led Tv 2013
Beste Led Tv 2013

Welke bespaart meer energie: Als u zich zorgen maakt over uw TV met behulp teveel elektriciteit, dan is de LED is de manier om te gaan. Ze kan tot 40% minder elektriciteit dan de LCD-televisie om ze te draaien, dat bespaart u meer geld in de tijd.

Welk type zal langer duren: De lamp van de LCD-televisie zal duren ongeveer 60.000 uur, terwijl de LED-lamp zou moeten duren ongeveer 100.000 uur. Dit betekent niet dat uw TV zal zwart gaan wanneer deze bollen uiteindelijk falen, het betekent gewoon dat uw LCD-of LED-TV zal zijn half zo helder als het was toen het was nieuw. U kunt zelfs merken een dalende in lichte kwaliteit door de jaren heen als het licht leeftijden. LED televisies kost je meer dan een LCD-model van dezelfde grootte, maar als je bedenkt hoeveel minder energie uw LED televisie zal gebruiken gedurende de levensduur in vergelijking met het LCD-scherm, de LED is de moeite waard de hogere initiĆ«le kosten.

Hoe kan ik een LCD of LED-televisie kopen: Als u nog steeds bezorgd over de strijd tussen de LCD vs LED televisie of problemen hebt met het kiezen tussen twee specifieke televisie modellen, overweeg dan het bezoeken van uw lokale elektronica winkel, het vinden van modellen die u wilt, dan zoek online op winkels als Amazon.com voor de beste deal. U kunt ook hier klikken om te beginnen met kijken naar de best verkochte LCD en LED TV's op Amazon, zijn er vele echte klant recensies en klasseringen u kunt kijken naar televisies vergelijken.

0 comments:

Post a Comment